Administration officer (m/v/x)

De Psychologencommissie, is een onafhankelijke, publieke instantie op federaal niveau en is gelokaliseerd in het centrum van Brussel. We zijn bevoegd voor de titel en de deontologie van alle psychologen in België, ongeacht hun nationaliteit, beroepscontext of statuut. Onze werking wordt bepaald door wetten en Koninklijke en ministeriële besluiten. Onze instantie valt onder het toezicht van onze voogdijminister, de minister van Middenstand.

Eind 2018 omvatte onze instantie ongeveer 14.500 ingeschreven psychologen. Dankzij deze registratie zetten we ons als Psychologencommissie steeds sterker in op onze missie, zijnde de verdere ontwikkeling en waardering van het beroep en de bescherming van cliënten/patiënten.

Voor meer informatie verwijzen we graag naar onze website: www.compsy.be

Om ons administratief team te versterken, zijn we vandaag op zoek naar een (m/v/x):

Administration Officer

Zoek je een administratieve functie en heb je een passie voor taal en communicatie? Word je warm van teamwerk?

We bieden een zeer afwisselende job waarbij je continu in contact staat met psychologen, hun cliënten/patiënten en onze leveranciers.

JOUW FUNCTIE

 • Je bent het eerste aanspreekpunt binnen onze instantie voor psychologen en hun cliënten/patiënten.
 • Je helpt psychologen die vragen hebben of problemen ondervinden bij het doorlopen van de inschrijvingsprocedure of bij het gebruik van onze website en databank.
 • Geleidelijk aan neem je meer en meer verantwoordelijkheid op voor de communicatie met externe contactpersonen.
 • Je staat in voor een nauwkeurige verwerking van administratieve dossiers, zoals aanvragen tot inschrijving op de lijst, aanvragen voor attesten op maat...
 • Waar nodig spring je bij in de ondersteuning van interne projecten: je leidt kleine projecten die onze werking beogen te verbeteren, je organiseert vergaderingen en verzorgt de verslaggeving. Je helpt bij vertalingen en maakt overzichten van verschillende soorten informatie, enz.
 • Je hebt een passie voor taal: je hebt zin om in de pen te kruipen en je hecht belang aan grondig uitgewerkte teksten en correcte vertalingen. Je houdt van communicatie die impact heeft.
 • Je staat in voor eenvoudige boekhoudkundige taken.
 • Je rapporteert rechtstreeks aan de Directeur van de Psychologencommissie.

JOUW PROFIEL

 • Je beschikt minstens over een bachelordiploma. Een diploma in communicatiewetenschappen of psychologie is een toegevoegde waarde. Schoolverlaters komen ook in aanmerking.
 • Je bent proactief/ondernemend, accuraat en efficiënt.
 • Je bent communicatief vaardig en een echter teamplayer.
 • Je hebt een energieke, flexibele en daadkrachtige persoonlijkheid en beschikt over uitstekende timemanagementvaardigheden.
 • Je bent diplomatisch.
 • Integriteit, confidentialiteit en discretie zijn belangrijke waarden voor jou.
 • Je bent stressbestendig en houdt van verandering.
 • Je beheerst het Nederlands (moedertaal of gelijkaardig). Je begrijpt Frans, zowel gesproken als geschreven. Een diepgaande kennis van het Frans en een goede kennis van het Engels zijn pluspunten.
 • Je hebt een goede kennis van MS Word, Excel en Outlook.
 • Je bent klantgericht. Zelfs bij klachten die je onterecht vindt, blijf je steeds beleefd en respectvol luisteren. Je zoekt naar een oplossing en trekt lessen voor de toekomst.
 • Je communiceert open en duidelijk maar op een vriendelijke en constructieve manier, aangepast aan de omstandigheden en aan de personen waarmee je in contact staat.

ONS AANBOD

  We bieden je een boeiende en afwisselende functie met gevarieerde contacten. Je krijgt de kans om creatief mee te werken aan de verdere uitbouw van een gerenommeerde organisatie met een positieve sociale impact op psychologen en hun cliënten / patiënten. Je komt terecht in een organisatie met een dynamische en gedreven cultuur en een collegiaal klimaat. Onze medewerkers hebben passie voor de psychologen/cliënten/patienten en het vermogen om ‘out of the box’ te denken. Ze beschikken over een aanpassingsvermogen aan steeds veranderende situaties, gaan deze tegemoet met een no-nonsense mentaliteit en zijn sterk communicatief vaardig.

  We bieden een voltijds contract van onbepaalde duur en een competitief salarispakket aangevuld met extralegale voordelen. Voor het opnemen van deze functie voorzien we vanaf de start de nodige begeleiding.

  Plaats van tewerkstelling

  Kunstlaan 3, 1210 Brussel (trein: Brussel-Centraal / metro: Madou)

  INTERESSE?

  Stuur je cv en motivatiebrief voor 30/04/2019 naar Hr@compsy.be t.a.v. Mevrouw Laloo. Voor meer informatie kan je terecht op het volgende nummer: 02/503 29 39. Je kandidatuur wordt snel en confidentieel behandeld.


   
  Deel deze pagina